На Новий рік до Львова. Чи реально ще винайняти квартиру та у скільки вона обійдеться

2075 0
Найактивніше новорічне бронювання почнеться з 25-27 грудня. Ціни зростуть у 2-3 рази.

Ажіотажу з орендою квартир у Львові для святкування Нового року наразі немає, але він може початися вже найближчим часом – з 25-27 грудня. Про це Тvoemisto.tv розповіла спеціалістка з нерухомості Аліса Семенюк.

Читайте також: Вікенд у Львові. Скільки коштує оренда помешкання і де його шукати

За її словами, якщо останнім часом подобові квартири у Львові можна винайняти навіть від 300-350 гривень і вище, то на Новий рік ціни зростуть вдвічі, а то й тричі. Зокрема, та квартира, яку пропонували за 300 грн, зросте до 700, а в центрі – навіть до 900 грн.

«Зараз ще можна знайти квартиру на Новий рік, бо бронювань небагато. Можливо, це пов’язано з тим, що люди досі не визначилися з планами. Активніше новорічне бронювання почнеться з 25-27 грудня. Ціни будуть стартувати від 700-900 грн і до кількох тисяч. Тут усе залежатиме від того, чи це в центрі міста, і наскільки велика квартира», – каже ріелторка.

Аліса Антонюк наголошує, аби ті, хто хоче скористатися орендою житла, замовляли послуги через перевірених ріелторів або ж через спеціалізовані сайти, інакше можна натрапити на недобросовісних людей.

Читайте також: Де живе львівський Лускунчик. Історія склодзеркального заводу у Львові

«Великою популярністю і хорошими пропозиціями в людей користуються сайти doba.ua, airbnb.com.ua, booking.com. Дещо обережнішими варто бути із сайтами olx.ua або «Ваш магазин». Вони не дають гарантій добросовісності, не перевіряють власників на сумлінність, а тому відомо чимало випадків, коли люди, начебто домовившись, згодом не могли потрапити у квартиру, яку винайняли», – каже Аліса Антонюк.

Нагадаємо, цьогоріч експерти з нерухомості констатують сильне падіння попиту як на довготривалу, так і на подобову оренду житла у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!