Міжнародний сезон Вуличного університету у Львові відкриє Адам Міхнік

2496 0
У суботу, 30 серпня, у Львові стартує третій сезон Вуличного університету. Його відкриватиме польський журналіст й громадсько-політичний діяч, ідейний натхненник «Солідарності», головний редактор Gazeta Wyborcza Адам Міхнік.
Фото: szona.org

Фото: szona.org

Організаторами нового сезону проекту є львівська ГО «ІДЕА-Разом» та польська організація «Józef Mianowski Fund», проект реалізовується за сприяння програми «Region in Transition».

Особливістю нового сезону є його міжнародність – відомі польські науковці та громадські активісти спільно із українськими колегами обговорюватимуть польський досвід демократичної трансформації й потенційні уроки та виклики для України.

30 серпня відбудеться перша навчальна подія нового проекту. Першими лекторами стануть український історик, заступник керівника Українського інститут національної пам’яті Олександр Зінченко та польський журналіст й громадсько-політичний діяч, ідейний натхненник «Солідарності», головний редактор Gazeta Wyborcza Адам Міхнік.

Коли: субота, 15:00.

Де: Музей Ідей (вул. Валова, 18a). Вхід вільний.

Довідка:

Вуличний університет стартував у Львові 2012 року у форматі лекцій просто неба. У парку на траві для львів’ян виступали письменники, історики, психологи, бізнесмени.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!