Новий штам коронавірусу та найкращі українські заклади. Головне за добу

885 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
ФОТО: INFOUKES.COM

ФОТО: INFOUKES.COM

Штам коронавірусної хвороби «Омікрон» Всесвітня організація охорони здоров’я назвала таким, що викликає занепокоєння. Випадки зараження цим штамом вже виявили у Південно-Африканській Республіці, Ботсвані, Есватіні, Лесото, Мозамбіку, Намібії та Зімбабве. 

Українці, які перебували у країнах, де виявили коронавірус штаму «Омікрон», мають пройти самоізоляцію після повернення в Україну. 

Люди, які раніше перехворіли на коронавірусну інфекцію, мають підвищений ризик заразитися новим штамом Covid-19 «Омікрон», ніж іншими варіантами вірусу. 

Читайте також: «Нам треба збільшити рівень очікування до змін у державі», або чого бракує економіці в Україні

На церемонії нагородження «Національної ресторанної премії «Сіль», яка відбулася учора, 28 листопада, оголосили найкращі українські заклади 2021 року. Найкращим рестораном української кухні обрали «Ресторація Бачевських». Більше тут

Через перепідключення новозбудованих ділянок водопроводу діаметром 400 мм та 225 мм на вул. Шевченка – вул. Юнаківа завтра, 30 листопада, з 09.00 і по 20.00 не буде води у частини Шевченківського, Залізничного і Франківського районів міста. Перелік вулиць тут

Читайте також: Коли Миколая намагаються продати, то втрачається магія світла 

Через порушення карантинних вимог у Львові призупинили роботу Будинку вчених. Нагадаємо, напередодні у Будинку вчених блогер з Чернівців Олексій Заліско відзначав свій день народження. Гучна вечірка відбулася у День пам’яті жертв Голодоморів, на неї зібралися блогери-мільйонники зі всієї України. 

Читайте також: Заяву на «будівельну амністію» тепер можна подати онлайн в «Дії»

Мешканців закликали не купувати житло на перехресті Липинського – Городоцької. Забудовник розпочав продаж житла в апарт-комплексі LemCity на вул. Липинського - Городницькій, 47, на побудову якого не має жодних дозвільних документів.

Відремонтовану вулицю Шімзерів, що є бічною вулиці Пекарської, планують відкрити для проїзду вже до 19 грудня. 

Читайте також: У Дії можна буде оформити пенсію, субсидію та довідки про стаж 

Відомі українські мережі одне за одним почали відмовлятися від співпраці з блогерами, які були на вечірці у блогера з Чернівців Олександра Заліско у львівському Будинку вчених. Зокрема, свою позицію щодо подальшої співпраці з блогерами зазначили мережі METRO Україна, Нова пошта, Pepsi Україна, Jysk та Rozetka.

Гарного Дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!