Політична реклама

Новий термінал аеропорту «Львів» запустять до весни, - Костюк

1099 0
Будівельні роботи на злітно-посадковій смузі аеропорту «Львів», радше за все, будуть завершені до кінця року, прогнозує голова Львівської ОДА Михайло Костюк.

«Її немає змісту сьогодні відкривати чи завтра, поки не буде налаштована нова система навігації. Зрозуміло, що є сьогодні потреба, по-перше, закінчити будівельні роботи на злітно-посадковій смузі до кінця, і не робити ніяких моментів з перервами. Друге – потрібен спеціальний температурний режим, щоб налаштувати засоби автоматичної посадки, засоби навігації в аеропорту. Для цього потрібно два місяці і температура вища за 10 градусів», - зазначив Михайло Костюк на брифінгу 26 грудня.

Щодо злітно-посадкової смуги Михайло Костюк додав: «Напевне, що до кінця року будівельні роботи будуть закінчені, будівельна техніка зі смуги буде забрана. Смуга пройде всі потрібні процедури апробації, після цього попрацюємо з командою в аеропорту, і десь перед весняним періодом буде повний запуск цього комплексу».

Джерело: ZAXID.NET

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!