Політична реклама

Новий термінал львівського аеропорту готовий на 91%

1687 0
Станом на 29 лютого 2012 року готовність нового терміналу львівського аеропорту становить 91%. Як повідомили у Львівській ОДА, на будівництві нового терміналу працює 270 працівників і 41 одиниця спецтехніки.

Як сказав сьогодні, 29 лютого, під час перебування у Львові віце-прем'єр-міністр України – міністр інфраструктури Борис Колесніков, Львівський аеропорт відповідатиме усім міжнародним стандартам, а деякі з них навіть перевищуватиме.

За його словами, сьогодні під час візиту до Львова він перевірить технічну готовність аеропорту, оскільки до його відкриття залишається 25 днів.

Також урядовець запевнив, що аеропорт буде обладнаний усім необхідним, у тому числі амбуліфтом, - інформує ZAXID.NET.

За словами Колеснікова, в концесію аеропорт віддавати не будуть, хоча, на його переконання, держава не повинна керувати всім.

Окрім того, не говорячи подробиць, Борис Колесніков повідомив, що Україна дуже близька до досягнення домовленостей з авіакомпаніями-лоукостерами щодо роботи у львівському напрямку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!