Новий тролейбус Електрон їздить по маршруту №2 у Львові

3703 1
На тролейбусному маршруті №2 почав працювати новий тролейбус, Електрон», виготовлений спільним українсько-німецьким підприємством «Електронтранс».
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Тролейбус Т19101 «Електрон» — це 12-тиметровий, повністю низькопідлоговий міський транспортний засіб підвищеної комфортності, загальною пасажиромісткістю 106 осіб (у тому числі 34 місця для сидіння), який сповна відповідає європейським вимогам перевезення пасажирів, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Для зручності посадки і висадки пасажирів у тролейбусі застосовано пневматичну систему «кнілінг», завдяки якій тролейбус на зупинці громадського транспорту додатково опускається, зменшуючи дорожній просвіт. Для осіб з обмеженими можливостями салон тролейбуса обладнаний сигнальними кнопками та відкидним пандусом для заїзду інвалідної коляски на спеціально пристосоване місце з пасками безпеки для їх фіксації під час руху.

Салон тролейбуса обладнаний комфортними та вандалостійкими сидіннями, інформаційними моніторами та табло з біжучим рядком. Система опалення салону – повітряні калорифери.

Тролейбус №2 курсує від ЛНУ ім. Франка до вул. Академіка Підстригача.

Читайте також:
28 Жовтня, 2014 20:26
Lub Невже так складно написати три абзаци без помилок і русизмів?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!