Новий вид розваг для львів’ян: 5 найцікавіших фактів про квест-кімнати

5059 0
Нещодавно для львів’ян представили новий вид розваг – квест-кімнати. Це командна гра, розрахована здебільшого на логічне мислення та вміння працювати в групі. Для тих, хто любить відкривати для себе щось нове та полоскотати нерви, Tvoemisto.tv пропонує 5 найцікавіших фактів про квест-кімнати.

Таку розвагу сміливо можна назвати молодшим братом нашумілого в світі шоу «Форт Боярд».

Сьогодні Tvoemisto.tv розповіcть про українську компанію, яка виділяється цікавістю  та складністю своїх кімнат – «ExitGame». Ми зібрали для Вас 5 найцікавіших фактів про їхні квести. Вони стануть у нагоді, якщо Ви все ж таки наважитеся зіграти.

1. Вас зачиняють у кімнаті, яка наповнена різноманітними головоломками, схронами, загадками та сховами. Завдання – звідти потрібно вибратись. Щоб це зробити – Ви повинні розв’язати усі завдання, що є у кімнаті. Найцікавіше, що у Вас відбирають усі ґаджети та дають обмеження у часі, як правило, 60 хв.

2. Коли залишаєтеся наодинці з собою та вірними друзями, то можете покладатися лише на свої вміння та інтелект. Здається, що Ви у комп’ютерній грі, але насправді все відбувається в реальності.

3. У Львові Ви можете відвідати одразу дві квест-кімнати від «ExitGame» - «Психіатричне відділення»  або «Підпільна лабораторія».

4. У першому випадку Ви переноситесь у світ, де Ви – «психи», яких викрала та насильно утримує таємна організація. Вони планують ставити досліди над Вашим розумом. У Вас є 60 хв. для того, щоб втекти та залишитися живими. Така квест-кімната таки відрізняється від інших у Львові тим, що тут команду розділяють на 2 частини та розподіляють у різні кімнати. Так гравці стають заручниками ситуації і зможуть вибратися лише за допомогою активної комунікації між собою. За сценарієм Ви є втікачами психіатричного відділення, які вкрали форму лікарів та намагаєтеся вибратись із психіатричного відділення. Гра починається з того, що Вам закривають очі та заводять до кімнати з моторошними звуками. Напівживий пацієнт "Григорій",який може допомогти Вам вибратись із кімнати, знаходиться у процедурному відділі психіатрії.

5. У другому випадку – Ви потрапите до кімнати загадкового вченого, який залишив у своїй лабораторії  підказки про те, як звідти вибратись.

Квести «Психіатричне відділення» та «Підпільна лабораторія» – одні з фаворитів серед ігрових пропозицій. Розробники гри подбали про те, щоб на всіх її етапах учасникам було забезпечено стимул рухатися  вперед, неймовірний емоційний підйом, мозковий штурм і дитячий захват при перетині фінішної прямої – відкритті дверей.

Щоб приєднатися до однодумців і разом шукати вихід із повної загадок зони, завітайте на сайт: exitgame.com.ua або fb.com/exitlv.

Отож, телефонуйте 093 073 38 22, бронюйте гру та замовляйте сертифікати. Компанія робить безкоштовну доставку подарункових сертифікатів в межах Львова.

На правах реклами


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!