Нацслужба здоров'я відкриє у Львові свій західний офіс

2660 0
Він працюватиме з медзакладами у 8 областях.
Фото: if.gov.ua

Фото: if.gov.ua

У 2019 році НСЗУ відкриє п’ять територіальних підрозділів у регіонах України. Західний офіс буде розташований у Львові і обслуговуватиме вісім областей. Про це повідомляє прес-служба МОЗ.

Львівський офіс працюватиме на Львівську, Тернопільську, Івано-Франківську, Хмельницьку, Чернівецьку, Рівненську, Волинську та Закарпатську області.

«Ми починаємо створювати регіональні підрозділи, щоб підсилити роботу НСЗУ в регіонах, адже трансформація системи охорони здоров'я відбуватиметься на наступних рівнях: з 1 липня запрацює програма "Безкоштовна діагностика". Територіальні підрозділи НСЗУ працюватимуть на ефективне запровадження змін в регіонах», – каже голова НСЗУ Олег Петренко.

Читайте також: МОЗ планує запровадити індивідуальне ліцензування лікарів

Окрім Львова, територіальні підрозділи відкриються в Одесі, Дніпрі, Харкові і Києві.

Інфографіка: МОЗ

НСЗУ створена в березні 2018 року. Служба укладає договори з медзакладами та фінансує їх за програмою «Гроші за пацієнтом». За результатами перших двох хвиль підписання договорів партнерами НСЗУ стали 623 медичних заклади первинної медичної допомоги. За дев’ять місяців роботи НСЗУ виплатила за договорами медзакладам за надані послуги 3,5 млрд грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!