У Львові суттєво знизився рівень злочинності. Уже сформували 66 сотень добровольчих формувань

2938 0
Андрій Садовий також нагадав, що про безпеку у Львові окрім правоохоронців, дбають і збройні формування, які підпорядковуються командуванню ЗСУ.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

У Львові сформувалось уже 66 сотень добровольчих формувань, які є підсиленням для правоохоронців. Зокрема їх залучають до патрулювання. Про це сьогодні, 14 березня, під час брифінгу заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Окрім цього, за його словами, у місті суттєво знизився рівень злочинності

«Ми у Львові сформували 66 сотень – це добровольчі об’єднання, це львів’яни, які дбають про безпеку. Рівень злочинності у місті впав до нуля. Є випадки, як-от завищення цін на житло, але профілактична робота дає результати», – каже він.

Читайте також: В Україні створили застосунок «Повітряна тривога». Як це працює

Андрій Садовий нагадав, що про безпеку у Львові, окрім правоохоронців, дбають і збройні формування. Територіальна оборона Львівщини – це дві бригади: 103-тя та 125-та. Батальйони 103-ої бригади розміщені у всіх районах області. А Львів, оскільки є містом-мільйонником, має свою бригаду – 125-ту, яка займається обороною міста. Детальніше про це тут.

Нагадаємо, що про диверсійно-розвідувальні групи також просять повідомляти в спеціальний офіційний чат-бот @stop_russian_war_bot. Бот отримує та передає інформацію на відповідні штаби реагування. Також можна надсилати інформацію в особисті повідомлення телеграм-акаунту @stop_russian_war. 

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!