На правах реклами

Нині у Львові пройде перша у місті Smart арт-виставка. Де подивитися

1714 0
Головна ідея заходу – це поєднання сучасних ґаджетів та витворів мистецтва, адже сьогодні для кожної людини смартфон це очі, через який вони оцінюють цей світ.

Сьогодні у Львові, у магазині Вухо.Ком, за адресою проспект Свободи, 49, відбудеться перша у місті Smart арт-виставка.

Художні роботи талановитого львівського художника Миколи Курилюка можна буде оцінити через камеру смартфона. Tvoemisto.tv на своїх ресурсах транслюватиме цю подію. Початок о 16.00.

Головна ідея заходу – це поєднання сучасних ґаджетів та витворів мистецтва, адже сьогодні для кожної людини смартфон це очі, через який вони оцінюють цей світ.

Відвідувачі, які безпосередньо відвідають захід в магазині Вухо.Ком, зможуть оцінити ключовий аспект при відборі смартфона – його камеру та порівняти наживо роботи автора.

Микола Курилюк – у 2013 році закінчив Косівське училище, відділ художньої обробки дерева. А у 2019 – Львівську національну академію мистецтв, кафедру реставрації творів мистецтва.

Мав персональні виставки «Зміст» у Львівській Національній Академії Мистецтв та «Amour proper»  у PM Gallery. А також брав участь у груповому показі – «Holy land» у місті Хайфа, Ізраїль.

Працює в змішаному стилі, поєднуючи вуличне мистецтво, поп-арт і абстракціонізм. Більшість картин виконані в яскравій колірній палітрі з експресивними мазками, в яких він вивчає теми істини в суспільстві, абсурд і відносини.

Твори митця зберігаються у приватних колекціях США, Китаю, Великої Британії, ЯпоніЇ,Іспанії, ОАЕ, Італії, Ірландії, Австралії, Польщі, Швейцарії, Австрії, Німеччини та України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!