Низка груп у львівських вишах тимчасово перейшла на онлайн-навчання

4336 0
Через підозру на коронавірус студенти кількох груп ЛНУ ім. Івана Франка та «Львівської політехніки» змушені навчатися онлайн.
фото: buki.com.ua

фото: buki.com.ua

У Національному університеті «Львівська політехніка» одна група пішла на дистанційне навчання через підозру на коронавірус у студента. Окрім цього, в студентів ще трьох груп теж підозрюють Covid-19, однак вони не контактували зі своїми колегами. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили в пресслужбі вишу.

За словами речниці Наталії Павлишин, якщо діагноз «коронавірусна інфекція» підтвердиться, то група навчатиметься онлайн протягом двох тижнів. Наразі прийняли таке рішення, аби запобігти поширенню інфекції. 

Читайте також: До гуртожитків львівських вишів рекомендують заселяти вакцинованих від Сovid-19 студентів

Окрім цього, як повідомили в коментарі Tvoemisto.tv на біологічному факульеті Львівського національного університету ім. Івана Франка, ще дві групи змушені були перейти на дистанційний формат навчання через коронавірус у студентів. Йдеться про студентів 2-го та 4-го курсів. 

Нагадаємо, що навчання у Львівській політехніці, як і у Франковому університеті, почали у форматі офлайн. Надалі стежитимуть за епідситуацією в країні та відповідними рішеннями Кабінету Міністрів України й постійної комісії з питань ТЕБ і НС.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!