Політична реклама

О 19.00 у Львівській філармонії розпочнеться благодійний концерт «Музика врятує». Вхід - 50-150 грн

1116 0
Сьогодні у Львівській філармонії відбудеться благодійний концерт «Музика врятує» за участю Павла Табакова, Олесі Киричук, скрипаля Олександра Божика, гуртів Zоряна і «Кожному Своє». Початок концерту – о 19.00. Вартість квитків – від 50 до 150 гривень. Усі зібрані кошти підуть на лікування молодої дівчини.

Відомі львівські виконавці об’єдналися заради допомоги Тетяні Муравській, у якої лікарі діагностували хворобу Бєхтєрєва (анкілозуючий спондилоартрит). На курс лікування, який повинен тривати безперервно вісім місяців, необхідно 110912 гривень (у місяць потрібно витрачати 1740 доларів – стільки коштують уколи, які слід колоти кожні два тижні). Рідні Тетяни, яка виховує маленьку дитину, не мають необхідної суми грошей. Відтак звернулися до артистів.

Хвороба прогресує, тож зволікати не можна. Медики запевнили: чим швидше розпочати курс лікування, тим у Тетяни більше шансів одужати.

"Усі виконавці, які візьмуть участь у благодійному концерті, виступатимуть без гонорарів. Пішло нам назустріч і керівництво Львівської філармонії, надавши приміщення в оренду за символічну плату. Безкоштовно отримали ми й технічну підтримку (звук, світло), а також підтримку зі сторони мас-медіа. Вдячний усім, хто відгукнувся допомогти моїй сім’ї. Музика неодмінно врятує", - вважає брат дівчини, який є одним з організаторів концерту та учасником гурту «Кожному Своє» і групи Павла Табакова Віталій Кухарський.

Як медіа-порталу "Твоє місто" повідомили організатори концерту, квитки ще є. Придбати їх можна у касах Львівської філармонії за адресою вул. Чайковського, 7. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!