Обговорили війну і допомогу. У Львові відбулася зустріч з міністеркою оборони Чехії

1129 0
Чехія надала Україні озброєння та військову техніку, а також допомагає в галузі військової медицини.
Фото: Міноборони

Фото: Міноборони

Вчора, 2 липня, заступниця міністра оборони України Ганна Маляр зустрілася у Львові з міністеркою оборони Чехії Яною Черноховою. Під час зустрічі вони обговорили питання безпеки та допомоги Україні у протистоянні російській агресії. Про це повідомляє Міноборони України.

Українська міністерка зазначила, що це була зустріч друзів, які у складний момент підставляють плече один одному. Чехія послідовно в усіх європейських інстанціях займає тверду позицію захисту України, засуджує дії російської федерації та всіляко підтримує нашу країну.

Читайте також: Чехія змінює правила проживання біженців із України

За її словами, Чехія надала Україні озброєння та військову техніку, а також допомагає в галузі військової медицини — навчає українських фахівців та лікує поранених.

Нагадаємо, Чеська Республіка поставила в Україну танки, системи залпового вогню, гаубиці та бойові машини піхоти для боротьби з російським вторгненням.

Фото: Міноборони України


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!