Обід на літній терасі. Що замовити львів’янам?

4419 0
Філіжанка ароматної кави, освіжаючий коктейль чи навіть ситний обід найкраще смакують на свіжому повітрі. Саме тому з настанням весни львівські ресторани і кав’ярні відкривать для своїх гостей відкриті тераси. Tvoemisto.tv дізнавалось, де у Львові можна не лише смачно перекусити, а й помилуватись красою старовинного міста. ®

Локація. Ресторан авторської кухні «Vintage Nouveau», що розташований у «Вінтаж Бутік Готелі» (вул. Cтароєврейська, 25/27), літню терасу відкрив на початку квітня. Перевагою цього закладу є вдале розташування – у самому серці Львова, в кількох метрах від площі Ринок. Із затишної літньої тераси гості ресторану можуть спостерігати за життям однієї з найдавніших львівських вулиць.

Концепція. Шеф-кухар Юрій Ковриженко впроваджує у ресторані «Vintage Nouveau» сучасні кулінарні тенденці європейської та української кухні.

«У приготуванні їжі ми використовуємо продукти лише найвищої якості. Ними нас забезпечують місцеві фермерські господарства. Готуємо страви при низьких температурах, тобто у техніці су-вид. Відтак інгредієнти не втрачають своїх поживних речовин. Для підготовки весняного меню ми замовили чимало субпродуктів, якими, на жаль, часто нехтують українські ресторатори. Однак у європейській кухні субпродукти займають одну з ключових позицій», - каже Юрій Ковриженко.

Що замовити? Шеф-кухар ресторану «Vintage Nouveau» радить скуштувати свої «флагманські» страви. Зокрема, профітролі з паштетом, приготованим при низьких температурах, і яловичу вирізку з травяним соусом (кінза, мята, базилік, перець чилі).

З рибного меню Юрій Ковриженко виділяє форель із соусом з раків та судак з броколі на подушці з фіолетової капусти і гельованої моркви.

Серед супів – крем-суп зі шпинату і суп з курячих сердець і коньяком. Коньяк у процесі виварювання випаровує спирт, залишаючи лише незрівнянний аромат.   

На десерт – чізкейк «Нью-Йорк», приготований на основі пісочного тіста, вершкового сиру і цитринового желе.

www.vintagehotel.com.ua

вул.Староєврейська 25/27

тел. (032)235 68 34

facebook: vintage café

instagram: vintagehotel_restaurant


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!