Об’єднані громади Львівщини отримають понад 63 млн гривень

1525 0
Уряд розподілив субвенцію на розвиток інфраструктури на загальну суму 1,5 млрд гривень. У Львівській області кошти передбачено для 22 об’єднаних громад.
Фото: image.zn.ua

Фото: image.zn.ua

Кошти субвенції заплановано скерувати на підвищення якості надання послуг, створення ЦНАПів, відбудову соціальних об’єктів, шкіл, дитсадочків, реконструкцію та ремонт вулиць, доріг, мостів, об’єктів водопостачання, впровадження енергоефективних заходів, закупівлю транспортних засобів тощо.

Крім того, частину грошей витратять на розбудову інфраструктури для потреб осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Читайте також: Посол ЄС у Львові відзначив якість реформи децентралізації 

Нагадаємо, що минулого року з державного бюджету 20 ОТГ Львівщини отримали майже 46 млн грн на реалізацію 141 проекту. Усього ж в цих об’єднаних територіальних громадах у 2016 році з різних джерел фінансування реалізували 159 проектів на загальну суму – 75,3 млн грн.

На Львівщині функціонують 25 ОТГ.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!