Обірвані дроти та повалені дерева. Що наробила чергова негода у Львові

6473 0
Водночас транспорт курсує, була лише затримка на у русі трамваїв та тролейбусів.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Негода у Львові повалила 27 дерев, з них 9 по місту і 18 у парках. Також буревій поламав 15 гілок. У місті також сталося підтоплення на вул. Ряшівська-Городоцька.

Дерева упали у парках Івана Павла ІІ, Скнилівському і Стрийському, а також у парках Піскові озера, Високий замок, Личаківський і Левандівський. У Парку культури дерево упало на атракціон.

Водночас транспорт курсує, була затримка на 20 хв у русі електротранспорту, оскільки знеструмлювали мережу в час негоди. Поривів на мережах вуличного освітлення нема.

Читайте також: Львів після негоди. Репортаж із вулиць міста

У Ботанічному саду Лісотехнічного університету також від ранку ліквідовують наслідки негоди.

Натомість як повідомляють на «Гарячій лінії міста Львова» на вулиці Мідній обірвані електричні дроби упали на машини, через що мешканці не можуть виїхати. А в під'їзді одного з будинків на вул. Шота Руставелі зірвало дах. Однак адміінстратори Гарячої лінії повідомляють, що через відсутнє електропостачання прийом дзвінків до контакт-центру за номером 1580 тимчасово призупинили.

вулиця Мідна, 10 у Львові

вулиця Шота Руставелі, де зірвало дах

Грози та пориви вітру вже вкотре залишили без світла мешканців у Львівській області. Станом на 07:00 внаслідок стихії знеструмили 43 лінії електропередачі 6-10 кВ повністю та 7 частково, 123 населені пункти повністю та 68 частково у:

  • Західному РЕМ (Яворівська, Жовківська, Городоцька, Мостиська частина),
  • Східному РЕМ (Бродівська, Буська, Золочівська част.),
  • Південному РЕМ (Дрогобицька, Стрийська част.),
  • Північному РЕМ (Червоноградсько-Сокальська част.),
  • Центральному РЕМ (Пустомитівська, Перемишлянська част.),
  • Карпатському РЕМ (Турківська, Старосамбірська част.).
  • Львівській міські електромережі (Жовківська, Пустомитівська част.)

 

Аварійно-відновлювальні роботи проводять 53 бригади, задіяли 79 одиниць техніки. Додамо, що сьогодні протягом дня і надалі очікуються грози, місцями значні дощі та град, пориви вітру 17-22 м/с.

Фото користувачів Гарячої лінії міста Львова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!