«Обійми мене». Львівські поетеса та композитор створили чуттєвий альбом віршів та музики

4339 0
Чуттєвий альбом покликаний підтримати слухачів у період соціальної ізоляції та спонукати відкрити своє серце назустріч емоціям.
Фото: Ірина Рубець та Михайло Олійник

Фото: Ірина Рубець та Михайло Олійник

Львівська поетеса Ірина Рубець спільно із композитором та саундпродюсером Михайлом Олійником сьогодні, 17 грудня, презентували аудіозбірку віршів із музикою «Обійми мене...»

У 2019-му Ірина Рубець видала дебютну збірку віршів ПРО«ЗРІННЯ СЛОВОМ». Творчість поетеси надихнула львівського композитора Михайла Олійника написати музику до двох десятків найбільш чуттєвих та глибоких віршів поетеси. Так з’явилась на світ спільна робота митців – аудіозбірка «Обійми мене», яка поєднує авторське читання Ірини Рубець та музику Михайла Олійника.

«Теми і сюжети віршів Ірини захотілося наповнити музикою, яка гармонійно доповнить ідею й буде невидимим способом занурити слухача, емоційно співпереживати почутому. Ми об'єднали зусилля для створення свого сокровенного світу почуттів і емоцій, яким хочемо поділитися зі слухачем», – розповідає Михайло.

Альбом записували близько трьох місяців. Ірина начитувала вірш, а Михайло одразу імпровізував на роялі, тому музика тонко відображає щиру та раптову емоцію від почутого.   

Ірина та Михайло наголошують, що коли увесь світ поглинула соціальна ізоляція, спричинена пандемією, людям надзвичайно бракує тепла та обіймів. Саме цей настрій – об’єднання, любові та підтримки – вони прагнуть подарувати слухачам своєю творчістю. А для самих митців цей складний час став можливістю для об’єднання та спільних творчих експериментів.

«Ідея створити щось на зразок аудіокниги йшла від моїх читачів, які постійно запитували і просили це зробити. В якийсь момент я чітко усвідомила, що це неодмінно станеться. Власне, тоді і відбулося наше із Михайлом знайомство (адже, якщо іти своїм шляхом, в цьому житті все відбувається так, як необхідно) та все відразу стало на свої місця. Було вирішено – цьому проєкту бути. І бути зараз», – поділилася Ірина Рубець.

Альбом доступний у форматі CD та на цифрових платформах Apple Music, ITunes, Spotify, Google Play, YouTube Music та ін. 

Послухати альбом можна тут:

Замовити альбом можна за посиланням

Партнерська публікація

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!