Об‘їзну Стебника відкриють для проїзду через два тижні

1884 0
Ця дорога скорочує майже на 5 кілометрів відстань до Стебницької міської лікарні.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Дорожники завершили будівництво вулиці Чорновола у Стебнику, яка слугує об’їзною міста. Ремонтні роботи проводили упродовж місяця. Дорога має протяжність понад 2 кілометри.

«Цьогоріч з державного бюджету ми залучили близько 20 мільйонів гривень. Після утворення провалля, щоб добратись до Трускавця, Уличного, Доброгостова, необхідно було проїжджати через Стебник. Це створювало незручності для мешканців міста. Тепер можна буде їхати в об’їзд. Ця дорога є артерією Дрогобицького району, вона також скорочує майже на 5 кілометрів відстань до Стебницької міської лікарні», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко. 

Тепер тут влаштовують розмітку та дорожні знаки. Дорогу відкриють для проїзду через два тижні. Роботи проводила підрядна організація «Шляховик -Т».

Нагадаємо, у серпні цього року почалося будівництво ділянки автомобільної дороги Т-14-02 Східниця – Пісочна в обхід карстових проваль у Дрогобицькому районі. У вересні 2017 року поблизу м. Трускавець зафіксовано перший обвал карстової породи. Через зсуви ґрунту на дорозі між Трускавцем та Дрогобичем почали з'являтися тріщини, внаслідок чого вже у травні 2018 року приступили до проєктування об’єкту «Будівництво автомобільної дороги загального користування державного значення Т-14-02 Східниця – Пісочна на ділянці км 16+100 – 21+700, Львівської області».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!