Облаштування траси Львів – Тернопіль завершать цього року

2010 0
На дорозі залишилося встановити дорожні знаки та розмітку.
фото: Юлія Сабадишина

фото: Юлія Сабадишина

Облаштування відремонтованої траси Львів – Тернопіль закінчиться протягом 2018 року. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив т.в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло.

«Ми повністю завершили дорожнє полотно. Там ще є питання знаків, розмітки, бар’єного огородження та інших заходів з організації безпеки дорожнього руху», – сказав він.

Читайте також: На Львівщині з'явився новий автомобільний туристичний маршрут

За його словами, кошти на облаштування дороги передбачені фінансуванням державної програми Go Highway.

«Кошти, що перебачені програмою для Львівщини, будуть використані для завершення робіт з організації безпеки дорожнього руху на трасі. Однозначно цього року ми продовжимо ці роботи, це не є якісь надзвичайні роботи, тож ми закінчимо їх цього року», – додав він.

Читайте також: Володимир Омелян назвав автобани, які будуватимуть через Львів. Перелік

Також він сказав, що хідники вздовж траси будуть облаштовані за кошти тих органів влади, на балансі яких вони перебувають.

Нагадаємо, 15 грудня на Львівщині завершили капітальний ремонт найпроблемнішої траси Львів-Тернопіль. Ця дорога має важливе державне та міжнародне значення. Стан автошляху тривалий час викликав нарікання водіїв через численні вибоїни та зруйноване дорожнє покриття. Планують, що траса у майбутньому стане частиною транспортного коридору Go Highway, який має з’єднати українську Одесу та польський Гданськ, а відтак – Чорне море з Балтійським.

Юлія Сабадишина, Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!