Облрада перереєструвала Львівський історичний музей у Червоноград

2563 1
Напередодні Львівська обласна рада також перереєструвала чотири лікарні.
фото: prostir.museum

фото: prostir.museum

Львівська обласна рада перереєструвала Львівський історичний музей у Червоноград. Про це стало відомо з сайту Youcontrol.

Читайте також: На Львівщині визначили лікарні інтенсивного лікування. Перелік

Реєстрацію музею з площі Ринок, 6 у Львові на вул. Пушкіна, 10 у Червонограді змінили наприкінці грудня 2019 року. За цією адресою розташована Червоноградська філія Львівського музею історії релігії.

Раніше Львівська обласна рада також перереєструвала чотири лікарні, які розташовані на території Львова, у міста й села області. У Львівській міськраді обурені такими діями ЛОР, натомість у обраді кажуть, що таким чином до бюджету повертатимуть до 50% податків.

«На ім’я голови обласної ради та керівництва лікарень надійшли звернення від керівників відповідних районних рад та ОТГ про те, шо вони клопочуть про перереєстрацію закладів, натомість вони повертатимуть до 50% ПДФО. Вони пояснювали це тим, що на території їх населених пунктів розташоване майно Львівської облради», – розповів раніше Tvoemisto.tv керівник управління майном спільної власності ЛОР Віктор Кусий.

Читайте також: Львів'ян запрошують долучитися до створення Музею історії міста

Нагадаємо, у ЛОР планували змінити реєстрацію й обласної психіатричної лікарні на село Заклад, що у Миколаївському районі, але на сесії забракло голосів депутатів.



Читайте також:
10 Січня, 2020 13:28
Ростислав Це чудово, що обласна рада дбає про наповнення бюджету в регіоні, задум напевно не є поганим, а шляхетним. Ще б обласні посадовці забрали свої жирні пики зі Львова кудись в регіон, щоб там покращити для них інфраструктуру, а за одно і для місцевих мешканців підняти соціальний добробут, про те такого рішення громада Львова наразі не бачить. Мабуть, коли стосується питання особистого добробуту і комфорту шляхетні рішення даються важко. Цікаво, куди б могла переїхати обласна рада з цілим своїм апаратом зі Львова, можливо до Ганущина в село...??!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!