Облрада призначила керівників двох медзакладів Львова

8840 0
Із новообраними керівниками підпишуть контракт на п’ять років.
Фото: Варіанти

Фото: Варіанти

Львівська обласна рада під час пленарного засідання 21 травня призначила керівників двох медзакладів Львова, повідомляє прес-служба ЛОР.

Читайте також: У Львові перейменували 10 комунальних лікарень та поліклінік. Перелік

Зокрема очільником Львівської психіатричної лікарні призначили Бондана Чечотку. У 2014-2016 роках він працював на посаді директора  департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА. Із 2018 року і дотепер виконує обов’язки директора комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня». Його кандидатуру на посаду керівника профільна комісія підтримала ще торік.

Директором комунального закладу «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи» призначили хірурга Максима Прикупенка, який майже рік виконував обов’язки директора медзакладу.

Додамо, що з новообраними керівниками підпишуть контракт на п’ять років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!