Львівська облрада виділила кошти на проєкт будівництва «Льодової арени»

1469 0
Проєкт мають розробити упродовж 3-4 місяців.

У Львові розроблять проєкт будівництва спортивно-розважального комплексу «Льодова арена», що планують розташувати на вул. Стрийській, 199. Сьогодні, 7 грудня, на сесії обласної ради депутати проголосували виділення коштів на виготовлення проєктно-кошторисної документації.

Вартість розробки ПКД становить 50 тисяч гривень. У Львівській ОДА проведуть тендер, після чого упродовж 3-4 місяців напрацюють проєкт нового комплексу.

Читайте також: У Львові планують збудувати «Льодову Арену». Що відомо про новий комплекс

Нагадаємо, «Льодову арену» планують збудувати на території стадіону «Арена Львів» на вул. Стрийській. Комплекс хочуть створити у вигляді залу-трансформера на 5 тисяч місць, де відвідувачі зможуть займатися різними видами спорту. Будівництво комплексу планують реалізувати упродовж наступних двох років. Ініціатором будівництва є Офіс президента, комплекс створюватимуть за кошти з держбюджету.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!