Обмеження електропостачання та підозра киянину через підтримку рф. Головні події дня у Києві

737 0
Дайджест новин за 6 грудня.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

Підозра для киянина, якій підтримав дії рф

Киянину, який публічно підтримав дії країни-агресора, повідомили про підозру за фактом публічного заперечення збройної агресії рф проти України та публічних закликів до підтримки рішень і дій держави-агресора.

Чоловік неодноразово розміщував на власній сторінці у соціальній мережі антиукраїнські публікації, що виправдовують та визнають правомірною збройну агресію рф проти України, а також дії російської армії на тимчасово окупованих територіях нашої держави. Вирішується питання про оголошення підозрюваного у розшук.

Обмеження електропостачання 

Ситуація в енергосистемі, зокрема в Київській області, залишається складною. Половина Київської області – без електропостачання. 

Оплата карткою у кільцевій електричці 

Невдовзі на станціях кільцевої електрички можна буде сплатити за проїзд банківською та міською транспортною картою. Для оплати проїзду достатньо буде прикласти карту або гаджет з NFC до валідатора з фірмовими наліпками. Повноцінно запустити систему планують до кінця грудня. 

Отруєння через неправильне використання генератора

У ніч проти 6 грудня у селі Білогородці Київської області чадним газом отруїлася 18-річна дівчина. Це сталося через неправильне використання бензинового генератора.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!