Обмеження руху на вулиці Героїв УПА у Львові продовжили до середи

2477 0
У Львові у зв’язку з прокладанням інженерних мереж на вулиці Героїв УПА нині обмежено рух транспорту. Ремонтні роботи на ділянці продовжили до середи.
фото: diobhasketgui.odezhdaa.from-ia.com

фото: diobhasketgui.odezhdaa.from-ia.com

Відновити повноцінний рух вулицею обіцяли о 17:00 годині 21 листопада. Проте, як розповіли Tvoemisto.tv в управлінні інженерного господарства ЛМР ремонтні роботи на ділянці продовжили до середи.

Роботи з прокладання інженерних мереж виконуватиме ПП «Аркада Сервіс». У місцях проведення робіт встановлять необхідні дорожні знаки, конуси, бар’єри поперечні та інформаційні щити, – інформують у прес-службі міськради.

Читайте також: Трамвай на Сихів цього року не поїде. Офіційно

Нагадаємо, у коментарі Tvoemisto.tv керівник Інституту стійких транспортних систем ЛКП «Львівавтодор» Олег Шмід розповів про нововведення, які планують втілити у транспортній системі Львова, зокрема – на перетині вулиць Франка – Левицького – Князя Романа.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!