Обрати спортивну секцію онлайн стане легше

1853 0
Міністерство молоді та спорту створило платформу, де можна дізнатися про спортмайданчики та гуртки міст. Обрати спортивні заняття до душі стане зручніше й швидше.
фото: sportify.org.ua

фото: sportify.org.ua

Міністерство молоді та спорту України спільно із Програмою розвитку ООН розробило проект «Sportify». За допомогою цього порталу, «кожний громадянин, який бажає долучитися сам, або залучити своїх дітей до занять фізичною культурою і спортом – може знайти інформацію про існуючі у своєму місті спортивні заклади (спортивні секції в ДЮСШ, клуби, басейни, спортмайданчики та ін.)», - йдеться на сайті відомства.

На сайті можна буде також проглянути рейтинг спортивних закладів, прочитати і залишити відгуки про них. Окрім того, кожен зможе бути у курсі останніх спортивних подій, взяти участь у змаганнях та зібрати команду для улюбленої спортивної гри.

Наприклад, аби дізнатися про наявні басейни місті, достатньо обрати категорію "басейни" та потрібне місто. Сайт відфільтрує інформацію за заданими параметрами.  Нині сайт знаходиться у стадії наповнення, адже не у всіх містах розміщена інформація про спортивні об'єкти.

Джерело: Українська правда. Життя

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!