Образ Мавки прикрасив обкладинку міжнародного видання «Animation Magazine»

2774 0
У журнал увійшла історія проєкту та новенький кадр з мультфільму.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Образ Мавки із анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» прикрасила обкладинку міжнародного видання «Animation Magazine», який що висвітлює індустрію анімації та освіту, а також візуальні ефекти. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє Geek Journal.

Як йдеться у повідомленні, всередині журналу опублікували чималу статтю, присвячену проєкту та новенький кадр з мультфільму.

Довідково

«Мавка Лісова пісня» – повнометражний анімаційний фільм української студії Animagrad («Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», «Роксолана»), заснований на образах із драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня» та древніх міфів. Це історія про чудодійну силу любові, яка здатна об’єднувати, рятувати і дарувати життя. У проєкті переплітаються безліч елементів традиційної та сучасної української культури: міфології, літератури, музики і танцю.

Нагадаємо, до 150-річчя Лесі Українки студія Animagrad представила новий тизер-трейлер мультфільму «Мавка. Лісова пісня». Побачити сам анімаційний фільм можна буде у 2022 році.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!