Обстріли столиці продовжуються. Головні новини дня у Києві

4556 0
Аби ви були в курсі подій та володіли перевіреною інформацією, ми зібрали найголовніші події дня у столиці України.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Ніч у Києві пройшла спокійно, однак ранок приніс тривожні новини. Обстрілу зазнав Шевченківський район. Як повідомляють у Київській міській державній адміністрації, це спричинило загорання кількох приватних будинків та багатоповерхівки. Наразі відомо про чотирьох травмованих людей. 

Читайте також: Пройшов місяць війни. Тепер ми перемикаємось на інші правила

Вдень у Бучанській міській раді розповіли про ситуацію під столицею України. Зокрема, заявили, що Ірпінь, Буча та Гостомель взяті в кільце Збройними силами України. Водночас в міськраді акцентували, що низка сіл під Києвом все ще перебувають в окупації, що приближує гуманітарну катастрофу. 

Вечір видався теж неспокійним, адже обстріли столиці продовжились. Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, обстрілу зазнала парковка торгового центру в Подільському  районі. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізували.

Ми продовжуємо стежити за ситуацією в Києві та повідомляти оперативні та перевірені новини. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!