Обстріляна маршрутка у Львові: деталі та версії

4437 0
Ввечері 19 грудня у Львові невідомий чоловік обстріляв маршрутку №47а, у якому перебували пасажири. У правоохоронців наразі є дві версії щодо причин обстрілу маршрутки – піар-хід перевізників або хуліганство. Зараз проводять перевірку гільз, однак підозрюваних ще немає. Ведеться слідство.
Фото: uapress.info

Фото: uapress.info

"Було судове рішення за поданням Львівської міської ради, що розірвати угоду з перевізником “Успіх БМ”. Тому є така версія, що це можливо піар-хід перевізників. Або маршрутку обстріляли з хуліганських мотивів", – прокоментував «Львівській хвилі» головний міліціонер області Дмитро Загарія.

Нагадаємо, у четвер, 18 грудня, від перевізника “Успіх БМ” забрали маршрут №47А. А у п'ятницю ввечері один із автобусів на вулиці Джорджа Вашингтона обстріляли. На той час у салоні маршрутки було до десяти пасажирів. Внаслідок обстрілу постраждалих немає, лише  розбито кілька шибок і двері. Водій маршрутки  припускає, що вистріли здійснювалися із пневматики. Очевидці розповідають, що стріляв один чоловік, який був без маски. Зловмисник після пострілів утік між дерева. Автобус одразу зупинився й один із пасажирів побіг за зловмисником.

Вже від сьогодні цей маршрут обслуговує комунальне підприємство АТП №1. «Від сьогодні там курсує АТП №1. Які машини, скільки там їздитимуть — нічого не знаємо. Де вони взяли ті автобуси, знімали з інших маршрутів чи мали резервні — не знаємо», – повідомив заступник керівника автотранспортного підприємства "Успіх БМ" Володимир Васькевич.

 Відтак до проведення конкурсу, цей маршрут буде обслуговувати комунальне АТП №1. Там курсуватимуть десять великих автобусів, які забрали з маршруту №10. Натомість на маршруті №10, який сполучає залізничний вокзал та торговий центр “King Cross Leopolis”, курсуватимуть малі автобуси.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!