Очільник ЛОДА пропонує змінити умови перетину кордону

4469 1
Йдеться про зміни в перетині кордону громадянами на автівках.

Очільник ЛОДА Маркіян Мальський пропонує впровадити на кордоні нову ініціативу. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Протягом декількох тижнів планую реалізувати зміни, яким чином відбувається перетин громадянами кордону автотранспортом. Такі особи зможуть залишатись у транспортному засобі, а паспорти повинні у них будуть отримувати працівники пунктів перетину кордонів, підходячи до відповідних автомобілей», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Маркіян Мальський представив чотирьох кандидатів на посади заступників

Маркіян Мальський сподівається на те, що вже скоро таку ініціативи підтримає громадськість і невдовзі вона запрацює.

Як пояснив у коментарі Tvoemisto.tv речник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Роман Стахів, для впровадження ініціативи, ймовірно, створять робочу комісію, яка проаналізує всі «за» та «проти» такого рішення. Тільки після цього буде відомо, чи почне діяти ініціатива. 

Ольга Коваль

партнерська публікація


Читайте також:
14 Серпня, 2019 21:40
Адріан Автомобілей? Чи автомобілів?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!