Очне навчання у школах Львова, приїзд міністра Ляшка та законність вакцинації. Головне за добу

1558 0
Коротко розповідаємо про головні новини минулої доби.

Наступного тижня у Львові львівські школярі  5-11 класів можуть повернутися за парти. Комісія ТЕБ і НС вирішила, що остаточне рішення залежатиме від того, яким буде рівень захворюваності в місті. Ситуацію планують обговорити в середині наступного тижня.

До Львова з робочим візитом приїхав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Він взяв участь у регіональному форумі «Реформа системи шкільного харчування». Крім того очільник МОЗ навідався до кількох лікарень Львівщини, також побував на Львівському хімзаводі.

Твоє місто поспілкувалося з юристкою про те, чи законною та наскільки є вакцинація в Україні. Чи не порушує це права на приватність? Чи порушується під час вакцинації лікарська таємниця, трудове законодавство під час відсторонення невакцинованих працівників, законодавство про освіту, права споживачів у закладах громадського харчування та транспорті. Про все детальніше у матеріалі.

Студенти «Львівської Політехніки» продовжать навчатися дистанційно. Крім того, іспити та заліки вони теж будуть складати у форматі онлайн. Однак консультації та дослідження дозволять робити в окремих випадках. Таке рішення в університеті прийняли 12 листопада.

Львівські «Карпати» перемогли черкаське «Дніпро» та знову отримали першість в групі А. Домашній матч «левів» завершився з рахунком 5:1.

У Львові мешканці багатоповерхівки на вул. Пасічній створили оригінальний сад. На території житлового комплексу з’явилися зелені слони та динозаври, також тут висадили алеї дубів та японських церсісів і 400 цибулин крокусів. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!