Як навчатимуться студенти з вересня та що слід знати, якщо збираєтесь з дітьми в гори. Головне

1527 0
Всі важливі новини за добу, які ви могли пропустити.
ілюстративне фото: Файне місто

ілюстративне фото: Файне місто

Через поширення коронавірусу в багатьох країнах ЄС та світу все частіше почали вводити санітарні перепустки, або так звані посвідки здоров’я. Тvoemisto.tv дізнавалося, чи можливі вони у нас.

Читайте також: Найменшу плошу Львова планують відкрити у вересні. Фото, відео

Площа Коліївщини є однією з найменших у Львові. Її розміри лише 30 на 23 метри. Вона затиснута поміж чотирьох будинків. Зараз тут тривають завершальні роботи із реконструкції. Саму площу планують відкрити в середині вересня.

Навчання у Львівській політехніці, як і у Франковому університеті, почнуть у форматі офлайн. Також у планах провести урочисту посвяту першокурсників у студенти, чого не було минулого року.

Читайте також: Львів’яни скаржаться на відключення газу. У «Львівгаз» прокоментували ситуацію

Що слід знати, якщо збираєтесь з дітьми у гори? У горах слід мати яскравий одяг, свисток, дощовик, запас води у наплічнику, заряджений телефон або номери рятувальників на папері. Маршрут слід вивчити наперед і виходити, оцінюючи час доби. Не уявляйте себе підкорювачем гори. Гори або впустять в гості, або ні. Вони були і будуть, а ви ні.

Читайте також: У лікарні на Орлика запрацював центр раннього виявлення порушень розвитку у дітей

Активісти на Закарпатті не пустили туристів на гору Петрос на квадроциклах.

Підземний перехід на площі Митній у Львові можуть задіяти як простір для виставок торів молодих митців та художників.

Гарного дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!