Очно чи дистанційно. Школи Львова самостійно встановлюватимуть формат навчання для 5-11 класів

1196 0
Із 14 лютого таке рішення будуть приймати й директори шкіл для учнів 5-11 класів.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

У Львові протягом наступного тижня продовжить дію посилений карантин. Так, 5-11 класи будуть навчатися дистанційно, однак вже через тиждень, із 14 лютого, рішення про формат навчання прийматиме кожен заклад самостійно. Про відповідне рішення повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко за підсумками засідання міської комісії ТЕБ і НС.

«Початкова школа продовжує навчатися вживу або дистанційно за рішенням керівників навчальних закладів. Із 14 лютого таке рішення будуть приймати й директори шкіл для учнів 5-11 класів», – каже він.

Читайте також: Школам на Львівщині рекомендують перейти на дистанційне навчання

Секціям та гурткам наступного тижня теж рекомендують працювати дистанційно. Наступний тиждень, за словами Андрія Москаленка, буде важливим для розірвання ланцюга захворюваносі на коронавірус. 

Нагадаємо, що для відвідування масових розважальних заходів потрібно мати і вакцинацію, і негативний текст. Дитячі розважальні центри зараз не працюють у Львові. Початкова школа продовжує навчатися за рішенням керівника навчального закладу дистанційно чи очно.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!