Політична реклама

У Львові назвали причину Майдану

1787 0
Революція Гідності - це відповідь на те, що не було проведено реформи місцевого самоврядування. Адже зараз, у порівнянні з 2004 роком, громадянське суспільство в Україні стало на кілька щаблів вищим.

Про це в ефірі tvoemisto.tv 1 квітня повідомив виконавчий директор Львівського регіонального відділення Асоціації міст України Василь Абаімов.

«Для того, щоб вирішити свою місцеву проблему – ремонт дороги чи наведення благоустрою - потрібно було їхати до Києва. Звичайно, це викликало обурення людей і от результат неприйняття реформи місцевого самоврядування - Майдан. Одна з причин Майдану – незміна системи влади в Україні», - зазначив Василь Абаімов.

На його думку, місцеве самоврядування - це основний фундамент будь-якої держави.

«Нам не треба придумувати якийсь український велосипед. Є чудові приклади Польщі, Угорщини, Франції. Європа – це розвинуте місцеве самоврядування», - переконаний Василь Абаімов.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!