Політична реклама

Одна година паркування на вулиці Валовій у Львові коштує 4 гривні

1388 0
На закритій платній паркуваньній зоні на вулиці Валовій у центрі Львова облаштовано 8 паркомісць для автомобілів, якими користуються люди з обмеженими можливостями.

Загалом паркувальна зона має 78 паркомісць, - повідомляє прес-служба Львівської ради.

Місця для неповносправних рівномірно розташовані по всій зоні, вони є ширші, ніж звичайні паркомісця і безкоштовні.

Для мешканців цієї вулиці плата становитиме 1 грн/год, з 19:00 до 8:00 у робочі дні, а також у святкові та вихідні дні плата не стягуватиметься. Для всіх інших плата складатиме 4 грн/год, крім автомобілів служб екстреної допомоги та спецтранспорту.

Стоянка на Валовій – це тільки початок комплексної програми впорядкування стоянок у місті. Поступово паркування у центрі міста буде платним. Безкоштовне паркування стимулює використання автомобілів, є причиною корків і браку паркувальних місць. Саме тому автомобілі загромаджують тротуари, травники, пішоходні переходи.

За словами директора Львівавтодору Олега Береза, планується, що паркова запрацює з наступного тижня, після доставки усього обладнання та його монтажу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!