Одна школа на Львівщині завтра не відкриється через коронавірус у вчителів

11559 0
На коронавірусну інфекцію захворіли вчителі ходорівської школи №1.
Photo by Ivan Aleksic on Unsplash

Photo by Ivan Aleksic on Unsplash

Школа №1 у Ходорові, що в Жидачівському районі області завтра, 1-го вересня, не відчинить двері для школярів. У частини вчителів підтвердили коронавірус. Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Читайте також: Діти мають розуміти, що з ними відбувається. Як Covid-19 вплине на новий навчальний рік

За його словами, всі інші школи області готові до нового навчального року в умовах карантину. Напередодні їх проінспектували органи управління освітою, представники держпродспоживслужби та надзвичайники. У приміщеннях промаркували рух учнів.

Додамо, що Жидачівський район Львівщини віднесли до жовтої зони епіднебезпеки. Якщо населений пункт опиниться в червоній зоні, місцеві учні перейдуть на дистанційне навчання. 

Читайте також: Як на карантині працюватимуть школи. Пояснення МОЗ

Нагадаємо, У Львові через коронавірус закрили дитячий садок «Святого Миколая» №135. Напередодні, 31 липня, два садки у Львові закрили на карантин, після цього ще два заклади дошкільної освіти припинили роботу з 5 серпня через коронавірус.

Про те, як у Львові організують навчання з 1 вересня і чи можуть діти із груп ризику не ходити до школи, читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!