Політична реклама

Одна з ІТ-компаній Львова створює власний університет

1240 0
ІТ-компанія ELEKS оголосила про створення ELEKS University – багатопрофільної освітньої структури, яка за новим зразком навчатиме ІТ-спеціалістів та студентів. Цей навчальний заклад починає діяти вже з травня цього року.

ELEKS University планує проводити заходи, спрямовані на навчання та підвищення кваліфікації фахівців у галузі інформаційних технологій, а також пропонує нову серію відкритих навчань для спеціалістів, які вже не перший рік працюють в ІТ, інформує прес-служба Львівської міськради.

Серед пропозицій, зокрема, навчальні курси з програмування для студентів, відкриті заходи з обміну досвідом для професійної спільноти, відкриті навчання від світових експертів галузі, тренінги з лідерства та комунікацій.

Першими із анонсованих відкритих подій ELEKS University стануть:

PM Talks на тему «Ризики та невдачі на проектах та способи їх уникнути», які відбудуться 22 травня у Львові. Співорганізатором зустрічі, окрім ELEKS,стане також компанія «Спайдер-Україна», за підтримки Project Management Institute (PMI). Програма заходу буде оприлюднена найближчим часом.

Тренінг на тему впровадження Agile-методик. 29-30 травня у Львові досвідчені експерти Ciklum Consulting Тимофій Євграшин та Віктор Подзюбанов проведуть дводенний сертифікаційний тренінг на тему основ ICAgile. Ознайомитися з програмою заходу та зареєструватися можна тут.

Залучати до викладання у ELEKS University планують не лише уккраїнських, а й європейських та американських фахівців — з цього приводу вже розпочалися перемовини з провідними закордонними університетами. Втім, у ELEKS University й надалі триватиме набір студентів на безкоштовні курси Академії по спеціалізованих напрямках (Front-end, QA, Java, C#,.Net та ін.), де тренерами будуть практикуючі спеціалісти компанії ELEKS.

Довідка:

ELEKS — українська інноваційна компанія із більш, ніж двадцятирічним досвідом впровадження сучасних високотехнологічних рішень для клієнтів з усього світу. Заснована у 1991 році, зі штаб-квартирою у Львові, ця глобальна компанія об’єднує понад 800 фахівців, які працюють у напрямках R&D, Mobile, Front End, Java та ін. Офіси ELEKS знаходяться також в Івано-Франківську, Тернополі, Кременчуці, Києві, а бізнес-представництва — у Лондоні (Великобританія), Нью-Йорку та Гендерсоні (США).
 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!