До свого 30-річчя львівська мережа аптек передасть мільйон гривень для ЗСУ

1445 0
Замість святкування ювілею компанія планує зібрати 1 млн 200 тис. грн і використати на потреби української армії.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Мережа аптек «D.S.» до свого 30-річчя створила благодійний фонд та збирає гроші для української армії. Компанія планує закупити дрони та автомобілі для Збройних Сил України. Про це повідомив засновник та генеральний директор мережі Олег Никулишин. 

За його словами, замість святкування ювілею компанія планує зібрати 1 млн 200 тис. грн на потреби бойових підрозділів Сил Спеціальних Операцій ЗСУ, із яких внесок працівників компанії становить 100 тисяч, а ще 100 тисяч – це лепта постійних клієнтів мережі, які обмінюють свої бонусні бали на допомогу українському війську.

Читайте також: Як львівський бізнес допомагає армії та переселенцям

«Війна внесла свої корективи до стратегії і розвитку компанії. Зараз ми до 30-річчя компанії створили благодійний фонд, будемо купляти дрони і автомобілі. В альтернативу святкування і наші клієнти, і працівники, і партнери  ми зібрали 1 млн 200 тисяч гривень у фонд на армію. Відзначаємо 30-річчя в такий спосіб... Хотілося б, щоби всі залишилися живі. У мене син воює на Донбасі, мені дуже важливо, щоби він повернувся живим...», – каже він. 

Для довідки

Мережа аптек «D.S.» охоплює 111 міст у 15 областях України. Усього нараховується 375 аптек (включно 50 франчайзингових), 20 тис. найменувань товару та 1 млн 500 тисяч постійних клієнтів. Свою діяльність підприємство розпочало у Львові – із кількох аптечних закладів, невеликого асортименту, маленького офісу й кімнатки-складу.

Нині мережа входить у ТОП вітчизняного аптечного ринку.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!