Одна з львівських шкіл через аварію залишилася без тепла

1497 0
Учні тимчасово навчатимуться у приміщенні ліцею №52.
Фото зі сторінки школи у Фейсбук

Фото зі сторінки школи у Фейсбук

У Львові у ніч з 12 на 13 листопада у школі №34 ім. М. Шашкевича, що на вулиці Замкненій, 8,  з ладу вийшла система опалення. Про це повідомили у Львівській міській раді. 

Читайте також: Львів готує план, щоб повернути дітей до школи. Як це відбуватиметься

Наразі прийняли рішення, що учні тимчасово перейдуть на навчання у приміщення ліцею №52, що на вулиці Гоголя, 17. 

В міськраді зазначили, що в школі з ладу вийшов теплообмінник. Вчора фахівці «Львівтеплоенерго» обстежили систему та виявили, що механізм не підлягає ремонту, тому потрібно встановити новий теплообмінник, а також два циркуляційні насоси.

Відповідне рішення прийняли сьогодні на комісії з питань Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У міськраді кажуть, що відповідні служби старатимуться відновити опалення у цій школі до кінця наступного тижня.

Читайте також: «Вдома діти стресують і втрачають комунікативні навики», – психологиня

Нагадаємо, що наступного тижня у Львові учні 5-11 класів, позашкілля та дозвілля можуть перейти на очне навчання. Таке рішення міська влада прийме у разі зменшення рівня захворюваності на коронавірус. 

Також додамо, що Тvoemisto.tv організувало дискусію, де обгворили з експертами та батьками, за яких умов школи зможуть працювати офлайн та як забезпечити якісний навчальний процес навіть в умовах карантину.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!