Одна зі шкіл на Львівщині пішла на карантин

1813 0
Кам'янка-Бузька школа №3 перейшла на онлайн-навчання на 14 днів.
Фото: Школа №3 м. Кам

Фото: Школа №3 м. Кам'янка-Бузька

Кам'янка-Бузька школа №3 перейшла на дистанційне навчання через захворюваність серед працівників. Про це йдеться на сторінці Кам‘янка-Бузької міської ради у Фейсбук.

«У зв‘язку з різким підвищенням захворюваності серед працівників ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м.Кам‘янка-Бузька, усі класи з 5 жовтня переводяться на дистанційне навчання терміном на 14 днів», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Вони теж хворіють. Яким є портрет дитини з Covid-19 на Львівщині

Зазначимо, що в Україні коронавірусну інфекцію виявили у 1 257 учнів та 2 158 вчителів. При цьому на самоізоляції перебуває більше 83 тисячі українських школярів. За словами міністра охорони здоров’я України Максима Степанова, якщо у школі понад 50% класів пішли на карантин, то на дистанційне навчання переходить уся школа.

Нагадаємо, що з початку навчального року через коронавірусну інфекцію у Львові у 25-ти школах по одному чи два класи перейшли на дистанційне навчання. Також на карантин раніше закрили старші школи Ліцею «Сихівський» та «Львівський».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!