Одне з приміщень Львівської обласної лікарні продали за 3 мільйони гривень

1481 0
Приміщення придбала фармацевтична компанія «ЛІНК-МЕДИТАЛ», зареєстрована у Києві.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

Львівська обласна рада продала одне з приміщень Львівської обласної клінічної лікарні, що на вул. Некрасова, 6. Йдеться про столярну майстерню площею 236 квадратних метри, повідомляють на сайті закупівель ProZorro.

Продажі відбулися вчора, 7 жовтня. Приміщення придбала фармацевтична компанія «ЛІНК-МЕДИТАЛ», зареєстрована в Києві, за 3 млн гривень. Стартова ціна об’єкта становила 1,3 млн грн.

Читайте також: Колишній психоневрологічний диспансер у Львові продають за 2 млн доларів

Так, на базі об’єкта продажу має бути заклад охорони здоров’я за нефрологічним профілем з відділенням гемодіалізу, інтенсивної нефрології та стаціонарним лікуванням хворих із нирковою недостатністю. Окрім цього, відповідно до умов, вкладення в столярну майстерню й медичне обладнання мають становити 76,6 млн грн протягом п’яти років з моменту купівлі.

Додамо, що участь в аукціоні брали ще дві компанії – це «Науково-дослідний інститут «БУДМАТПРОЕКТ» і фірма «ТАНТАЛ».

За даними YouControl, фірма «ЛІНК-МЕДИТАЛ» зареєстрована у Києві 10 років тому, займається оптовою торгівлею фармацевтичних товарів. Її кінцевий бенефіціаний власник – киянин Олексій Баришевський.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!