Одного з екс-керівників львівського університету оштрафували за хабарництво

1807 0
Проте штраф – у чотири рази менший за суму отриманого хабара.
Фото: Прес-центр СБУ

Фото: Прес-центр СБУ

12 березня Шевченківський районний суд Львова оштрафував одного з колишніх керівників університету безпеки життєдіяльності на 19 125 грн за отримання хабара. Про це ідеться в Єдиному реєстрі судових рішень.

Засуджений обіймав посаду відповідального за набір персоналу в університеті. Користуючись службовим становищем, він вимагав 3 000 доларів хабаря за працевлаштування в навчальний заклад психологом працівника ДСНС з Херсонщини. Затримали посадовця, полковника цивільного захисту, під час отримання 84 тис. грн торік у листопаді.

Читайте також: Хабарництво та кумівство у місцевій владі: що про це думають львів'яни

У рішенні суду зазначається, що обвинувачений повністю визнав свою провину і підписав відповідну угоду з прокурором, який вів справу. Відтак, суд постановив оштрафувати хабарника на 19 125 грн. Також засуджений має сплатити витрати на проведені експертизи – це ще 13 551 грн. Водночас суд постановив повернути йому заставу у розмірі 46 025 грн.

На рішення суду можна протягом 30 днів подати апеляцію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!