Однорічній дівчинці, яку днями залишили у «Вікні життя» у Львові, знайшли патронатну сім’ю

3947 1
Поки дівчинка перебуватиме у патронатній сім’ї, «Служба у справах дітей» шукатиме дівчинці постійну сім’ю.
фото ілюстративне: eveningkiev.com

фото ілюстративне: eveningkiev.com

Однорічну дівчинку, яку тиждень тому залишили у «Вікні життя» у Львові, влаштували у патронатну сім’ю. Про це інформують у Львівській міській раді.

У патронатній сім’ї Вікторія зможе перебувати лише 3 місяці, але цей термін можуть продовжити ще на три місяці. Тому поки дівчинка  перебуватиме у патронатній сім’ї, «Служба у справах дітей» шукатиме дівчинці постійну сім’ю.

«Зараз готують документи, щоб поставити дитину на облік із усиновлення. Сподіваємось, що вже найближчим часом Вікторія матиме родину та люблячих батьків, адже лише у Шевченківському районі перебуває 18 громадян, які хочуть усиновити дитину», – кажуть у «Службі у справах дітей».

Нагадаємо, що дівчинку у «Вікні життя» міської дитячої лікарні залишили 29 грудня із запискою, що їй один рік та її звуть Вікторія.

 


Читайте також:
4 Січня, 2020 15:09
Зоряна Доброго дня чи я можу усиновити дитину не проживаючи у Львові а в Новояворівську
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!