Однорічний син Козловського став власником медцентру на вулиці Раппопорта у Львові

15935 0
Будинок площею приблизно 4,2 тис. метрів квадратних Яремі Козловському подарували 9 квітня цього року.
Фото: Вікторія Савіцька

Фото: Вікторія Савіцька

Власником приватного медцентру, що торік звели на вулиці Раппапорта, 6 у Львові став наймолодший син депутата Львівської обласної ради Григорія Козловського − Ярема Козловський. Йому у травні 2021 року виповниться 1 рік. Про це стало відомо з державного реєстру речових прав на нерухоме майно, інформують «Наші гроші».

У витязі йдеться, що будинок площею приблизно 4,2 тис. метрів квадратних Ярема Козловський отримав 9 квітня цього року на підставі договору дарування. Він є п’ятою, наймолодшою дитиною для Григорія Козловського, народився 9 травня 2020 року.

Читайте також: Статки Григорія Козловського. Скільки заробляє і чим володіє львівський депутат

Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Лемберг медікал Центр» належить дружині львівського бізнесмена та депутата Григорія Козловського – співачці Юлії, а керівником фірми є він сам.

Земельну ділянку під це будівництво компанія орендує з серпня 2019 року, а містобудівні умови та обмеження вона отримала в жовтні того ж року.

Ярема Козловський з лютого цього року став власником квартири і двох машиномісць на вулиці Личаківській, 37, у житловому комплексі Avalon 37. Також він нещодавно отримав у власність два приміщення гостьових будинків-елінгів у Винниках загальною площею майже 300 кв. м. Адреса збігається з «Академією футболу» Григорія Козловського біля Винниківського озера.

У лютому йому подарували чотири квартири на вул. Липинського, 29г в житловому комплексі Avalon Time, а також будинок в Східниці з басейном площею 249 кв. м.

Читайте також: У Львові дозволили збудувати ще один приватний пологовий будинок. Візуалізація

Нагадаємо, один із об’ємів прибудови будівлі на Рапопорта, 6 мав бути нижчим на поверх, а став вищим, інший – навпаки. Містобудівні умови та обмеження на будівництво приватного медичного центру на Рапопорта виконавчий комітет ЛМР погодив 18 жовтня 2019 року.  

Під час розгляду цього питання начальниця управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко зауважила, що будинок на Раппопорта, 6 історично належав до комплексу єврейського шпиталю, тому забудовнику варто обговорити цей проєкт з єврейською громадою.

Депутати ЛМР у лютому 2019 року дозволили виготовити проєкт землеустрою щодо відведення цієї ділянки на Раппопорта, 6 під будівництво медичного центру. Водночас у грудні 2020 року Господарський суд Львівщини першої інстанції скасував дві ухвали ЛМР, якими місто надавало дозвіл на проєкт землеустрою для надання земельної ділянки там.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!