«Одою радості» у Львові завершився музичний марафон пам’яті Сліпака

2300 0
1 липня у Львівській обласній філармонії відбувся фінальний гала-концерт Міжнародного музичного марафону «W LIVE. Тихі дні любові і миру» пам’яті соліста Паризької опери Василя Сліпака, який загинув у зоні АТО.
фото: i.ytimg.com

фото: i.ytimg.com

«Ода до радості» Людвіга ван Бетховена поставила життєствердну крапку в триденному музичному марафоні, повідомляє «Укрінформ» з посиланням на слова директора Львівської обласної філармонії, мистецького керівника марафону Володимира Сивохіпа.

Читайте також: Бах на Пекарській. Звідки взявся електричний оргáн у львівській квартирі

«У заключному гала-концерті виступили друзі співака, які спеціально для цього приїхали із Франції, Польщі та інших країн», – розповів Сивохіп.

Міжнародний музичний марафон тривав у Львові з 29 червня по 1 липня. Кожен із його трьох днів був присвячений різним видам музики – хоровій, фортепіанній, оперній. У рамках заходу також відбувся допрем’єрний показ документального фільму «Міф» про життя та творчість Василя Сліпака.

Нагадаємо, що Василь Сліпак загинув 29 червня минулого року в зоні АТО від кулі снайпера.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!