Одяг від українських виробників зібрали в одному онлайн-магазині

28874 2
Одяг та аксесуари від понад трьох десятків модних українських брендів тепер можна придбати в одному місці – новому інтернет-магазині LikeByLook.
Фото: tatendarobyn.wordpress.com

Фото: tatendarobyn.wordpress.com

Ідея зібрати якнайбільше українських брендів в одній крамниці належить львів’янам Юрію Васюті та Дмитрові Рузаку, пише портал На закупи. Хлопці вирішили скористатися зі сплеску інтересу до всього українського, аби популяризувати місцевих виробників.

Магазин LikeByLook розрахований на молодіжну аудиторію – тут немає ділових костюмів, елегантних суконь чи гламурних торб. Натомість є чималий вибір футболок та світшотів із патріотичними та екстремальними принтами від ToBeHip та Нюкрейн, джинси від львівського бренду White Sand, чоловічі куртки від Urban Planet, наплічники від цього ж бренду, лаконічні портмоне від одеської торгової марки Age, а також хіпстерські метелики і краватки від львівської бренду MomBowTie.

Нові торгові марки з’являються у крамниці майже щодня. Найближчим часом, обіцяють її власники, збільшиться вибір жіночого одягу та взуття.

Ціни у LikeByLook такі самі, а подекуди й нижчі, ніж у самих виробників. Приміром, чоловічу куртку від Urban Planet можна придбати за 610 гривень, стільки ж вона коштує на сайті бренду. А краваткуMomBowTie у LikeByLook можна придбати на 45 гривень дешевше, ніж її пропонують на сторінці виробника у ВКонтакті.

« Ми дотримуємось чіткої цінової політики: вартість речі не може бути вищою, ніж та, за якою вона продається у самого бренду», – пояснює Юрій Васюта.

Оплатити покупку можна через банківську картку на сайті. У Львові замовлені речі доставить кур’єр, ця послуга коштує додаткових 15 гривень, в інші українські міста товар відправляють «Новою поштою», а за кордон – «Укрпоштою».

До кінця листопада в онлайн-магазині діє акція: кожен, хто повідомить на своїй сторінці про нову крамницю, візьме участь у розіграші сертифікатів номіналом 1500, 1000 та 500 гривень на покупки в LikeByLook.


Читайте також:
21 Березня, 2018 10:38
Святослав час від часу купую одяг в одного крутого українського виробника чоловічого молодіжного одягу [***]://[***].iceman.com.ua/. В них дуже доступні ціни і цікаві принти на футболках та кофтах. Якість навіть дуже задовільняє, і речі добре сидять по фігурі.
20 Листопада, 2014 11:34
Made in UA - спільні закупівлі [***]://[***].fb.com/Made.In.UA.Shopping
Зробіть приємний подарунок близьким та рідним на зимові свята.
Запрошуємо всіх долучатись до спільних закупівель одягу українських виробників.
Ми пропонуємо якісний одяг за низькими цінами. Великий вибір жіночого, чоловічого, а також і дитячого одягу.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!