Один ховався, інший вдавав невидимого. У пункті пропуску на Львівщині затримали ухилянтів

1259 0
Порушників притягнули до адмінвідповідальності. Також поліцію повідомили про перевізників.
Фото: ДПСУ

Фото: ДПСУ

На кордоні з Польщею у пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині затримали двох ухилянтів. Один з чоловіків ховався, а інший – уявляв себе невидимим. Обоє намагалися виїхати з України. Про це повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

Зазначається, що під час в’їзду на територію пункту пропуску 23-річний пасажир заховався за заднім сидінням автомобіля та не надав документи для проходження контролю. Проте у ході перевірки легковика прикордонний наряд знайшов чоловіка.

Інший чоловік також заховався за сидінням. Проте, коли мікроавтобус заїхав в пункт пропуску, пасажир вийшов та попрямував у бік Польщі, оминаючи паспортний контроль. Прикордонники натомість дали знати чоловікові, що бачать його.

Як з’ясувалося, підстав для перетину кордону в  умовах правового режиму воєнного стану чоловіки не мали.

Осіб через кордон не пропустили та притягнули до адмінвідповідальності за ч. 1 ст. 204-1 КУпАП. Стосовно перевізників прикордонники Львівського загону направили повідомлення до Нацполіції, у їх діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!