Один із корпусів заводу Кінескоп перетворять на хостел

4556 1
Висота будівель не має перевищувати 31,3 м.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

На території корпусу №42 колишнього заводу «Кінескоп», що на вулиці Кульпарківській, 59, реконструюють приміщення вентиляційної камери з пристосуванням під хостел. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 29 грудня.

Читайте також: На території Кінескопу у Львові погодили будівництво 14-поверхового бізнес-центру. Візуалізація

Висота будівель не має перевищувати 31,3 м. До приміщення також планують надбудувати декілька поверхів. Замовником реконструкції є Любомир Мельничук.

Читайте також: На місці Кінескопуу Львові зведуть офісну багатоповерхівку. Візуалізація

Нагадаємо, у вересні у Львові погодили детальний план території, обмеженої вулицями Кульпарківською та Антоновича (колишній завод «Кінескоп»), що й передбачавквартальну забудову району житловими та офісними приміщеннями. 

Довідка

До 1999 року на Кульпарківській, 59 був адміністративний корпус заводу «Кінескоп». Зараз будівля перебуває у занедбаному стані, частину її приміщень здають в оренду під комерцію.

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
29 Грудня, 2018 12:56
666 ... до 1955-56р.р. там знаходились невеличкі котеджі... а на отій "прибудинковій території" в них ( біля кожного) був квітник і фруктовий сад ... і я там народився і жив ... а потім через наш дім проїхав танк без башти ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!