Політична реклама

Один із парків Львова знову стане пішохідним

1434 0
У львівському парку "Піскові озера", що на вул. Гординських, відновлять шлагбаум. Оскільки зараз його там немає, парком вільно їздять автомобілі.

Про це на сесії Львівської міськради 15 травня сказав депутат від "Батьківщини" Олександр Алєксєєв, інформує кореспондент tvoemisto.tv.

Депутат пояснив, що шлагбаум, який був на в'їзді у парк, зник. Відтак, мер Львова Андрій Садовий доручив голові Франківської райадміністрації Руслану Кандибору терміново відновити там шлагбаум.

Довідка:

Парк "Піскові озера" обмежений вулицями Гординських, академіка С. Рудницького та І. Труша. Його приблизна площа – 5,9 гектарів. Він розташований в південно-західній частині міста між вулицями Коновальця і Чупринки. Парк закладений ще у 1923 році на місці ставів Франца на річці Сорока. Тут збереглись два невеликі озера видовженої форми і джерельний витік Сороки, який живить більшість із ставків своєю водою. В парку, в основному, висаджені клени, липи, каштани та горобина.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!