Один із претендентів на голову Львівської ОТГ від «Слуги народу» відмовився від участі у передвиборах

2045 0
Він наразі перебуває на самоізоляції та очікує результатів тесту на Covid-19.
фото: ua.igotoworld.com

фото: ua.igotoworld.com

Заступник очільника ЛОДА Юрій Холод відмовився від участі в передвиборах від політичної партії «Слуга народу» на посаду голови Львівської ОТГ, оскільки перебуває на самоізоляції та очікує результатів тесту на Covid-19. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Хочу подякувати команді за включення мене до трійки кандидатів-лідерів, які мають взяти участь у праймерізі кандидатів на міського голову Львівської ОТГ… Але від участі у цьому праймерізі мушу відмовитися. На жаль, наразі я очікую результатів тестування на COVID-19 і, відповідно, перебуваю на самоізоляції», – йдетья в повідомленні.

Читайте також: Кого можуть вибрати головою Львівської ОТГ? З'явились свіжі рейтинги

Юрій Холод додає, що контактував з людиною, в якої виявили Covid-19 і вже третій день почувається недобре.

Нагадаємо, що сьогодні, 26 серпня, львівський осередок партії «Слуга народу» назвали трьох претендентів на голови Львівької ОТГ. Так, окрім Юрія Холода, опинилися учасник АТО, заслужений лікар України Тарас Кльофа. керівник Служби автомобільних доріг Львівщини Олег Береза.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!