Один відвідувач на 20 кв. м. У МОЗ оприлюднили умови роботи ринків під час карантину

2226 0
Для ринків вихідного дня відстань між місцями торгівлі повинна становити не менше ніж 3 м.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

МОЗ дозволило роботу ринків в умовах карантину лише з дотриманням певних умов. Про це йдеться в постанові Мінздоров’я, яку підписав головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Читайте також: Просто прикрити обличчя. У міськраді Львова розповіли, що робити, якщо немає маски

Зокрема працювати можуть лише зареєстровані ринки харчових продуктів, на якому на 20 кв. м площі може перебувати лише один відвідувач, а покупці мають бути на відстані не менше 1,5 м. Персонал та відвідувачі повинні мати індивідуальні засоби захисту, а також ринок має бути забезпечений протиепідемічними засобами. Для ринків вихідного дня відстань між місцями торгівлі повинна становити не менше ніж 3 м.

Раніше у ЛМР оприлюднили вимоги роботи міських ринків на час карантину, а поліцейські почали складати адмінпротоколи за порушення цих умов.

Читайте також: На відстані три метри. У Львові опублікували нові обмеження в умовах карантину

нагадаємо. 30 березня у Львові посилили вимоги до відвідування супермаркетів і транспорту в умовах карантину.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!